MENU

Quarter Plaza

‘Quarter Plaza’ heeft een oppervlakte van circa 11.000 m² kantoorruimte, verdeeld over de begane grond en 7 bovenliggende verdiepingen. Het gebouw beschikt over ruime vloervelden met een kern in het midden, waardoor de vloeren efficiënt en flexibel in te delen zijn.

Een hele verdiepingsvloer is circa 1.450 m² (v.v.o.) en heeft aan alle zijden grote ramen. Onder het gebouw is er een ruime parkeergarage met een parkeernorm van 1:67 m². Naast het gebouw zijn een restaurant en een IBIS-hotel gelegen zodat u uw (internationale) klanten optimaal kunt ontvangen.
Het object is gelegen in het gebied Amsterdam Sloterdijk. Vanwege de optimale bereikbaarheid en de centrale ligging hebben veel toonaangevende bedrijven zoals Dell, Reed Elsevier, Ziggo, Vodafone, KPN, Netflix, ADM en de Telegraaf zich reeds in deze omgeving gevestigd.

Het object zal worden opgeleverd inclusief:
– hoofd entree voorzien van automatische schuifdeuren en receptie;
– kabelgoten en wandgoten ten behoeve van data en telefonie;
– 3 liftgroepen;
– drievoudige mechanische ventilatie met topkoeling;
– sanitaire voorzieningen met mogelijkheid voor de huurder om per verdieping een pantry aan te brengen;
– systeemplafond met inbouw verlichtingsarmaturen;
– verwarming door aansluiting op het stadsverwarmingsnet middels plafond inductie units met thermostaatkranenVerder praten?

HLE Bouw denkt graag mee over uw project. Neem contact met ons op: bel ons op of kom langs in Utrecht. Wij kunnen u, indien gewenst, vrijblijvend een idee en offerte toesturen.