MENU
Projectnaam

Renovatie bedrijfshallen in Amersfoort

Projectomschrijving

Een oppervlakte van 3.000 vierkante meter nieuw leven inblazen

Project afgerond

01/06/2019

Over dit project

HLE Bouw werkt in Amersfoort aan een groot verzamelgebouw voor bedrijfshallen. Wat een oud en versleten pand was, wordt omgetoverd tot een stijlvolle en moderne werkruimte. Helemaal passend bij de tijd van nu.

Begin januari is het bouwproces van start gegaan, in juni wordt het afgerond en trekken de huurders in op hun nieuwe werkplek. In deze tussentijdse update doen we verslag van ons bouwplan en zie je een impressie van het eindresultaat.

Een oppervlakte van 3.000 vierkante meter nieuw leven inblazen: HLE Bouw gaat graag met deze uitdaging aan de slag. Het pand bestaat uit meerdere units, die stuk voor stuk worden gerenoveerd. Er komen verschillende zakelijke klanten in het gebouw terecht, waaronder Mercuur’s, Faber en Topvloeren. HLE Bouw weet om te gaan met alle wensen: zo ziet een cateringbedrijf een andere inrichting voor zich dan een vloerspecialist. We maken de kantoorunits casco gereed en werken indien gewenst specifieke interieurplannen zoals vergaderzalen uit.

Enerzijds zijn er verschillende wensen, anderzijds staat de uitstraling die het pand moet krijgen vast. Het krijgt een eigentijds jasje. Zo wordt de buitengevel van het gebouw volledig bekleed met lamellen van platowood: hout dat milieuvriendelijk en duurzaam is, en een lange levensduur kent. Door groots uit te pakken met dit materiaal, krijgt het pand een geheel andere uitstraling.

Ook aan de ingang wordt gedacht: deze wordt opgeknapt door middel van nieuwe aluminium entreepalen. Zo gaan we voor een chic gevoel bij binnenkomst. Met deze ideeën zorgen we ervoor dat de toekomstige huurders dagelijks weer met plezier naar hun inspirerende werkplek lopen.