MENU
Projectnaam

HNK Den Haag loopbrug

Projectomschrijving

In opdracht van NSI Development

Project afgerond

Over dit project

Hoe je ervoor zorgt dat gebouwen aan elkaar worden verbonden?

Daar weet HLE Bouw wel raad mee! Voor een kantoor van HNK in Den Haag maken we een moderne en opvallende loopbrug.
De glazen wanden bieden een hoop lichtinval en zorgen voor een open karakter.

HNK staat voor Het Nieuwe Kantoor: een inspirerende en eigentijdse werkomgeving voor ondernemers. Kenmerken die uiteraard in het achterhoofd zijn gehouden bij het ontwerp van de loopbrug! Hiermee verbinden we het sociale hart van HNK met de twee torens waarin de kantoren zich bevinden.

Een enorme eiken trap loopt uit in de fraaie glazen brug op de eerste verdieping. De brug kent een robuust en groots karakter, en heeft tegelijkertijd een tijdloze uitstraling: een plezier om dagelijks doorheen te mogen wandelen. In de toekomst komt er naast de trap ook een dakterras, ideaal om in de zon te kunnen lunchen of vergaderen.

Naast een mooie uitwerking, is ook het proces noemenswaardig. Tijdens het bouwproject is de naastgelegen provinciale weg een nacht afgesloten geweest, om grote onderdelen in het bouwproject te hijsen. HLE Bouw probeert altijd weer een oplossing te verzinnen.

HNK en HLE Bouw werken al jarenlang succesvol samen. Zo werden er eerder projecten verwezenlijkt voor onder andere HNK Den Bosch, HNK Utrecht en HNK Apeldoorn. Voor HNK Den Haag rondde HLE Bouw al eerder de bouwkundige werkzaamheden van de entree met het sociale hart af: een ontmoetingsplek om samen een kop koffie te kunnen drinken.