MENU
Projectnaam

HLE Bouw verhuist: nieuw kantoorpand op bedrijventerrein Haarrijn

Projectomschrijving

Een modern en gasloos kantoorpand van zo’n 2.000 vierkante meter bouwen

Project afgerond

01/11/2019

Over dit project

HLE Bouw is begonnen aan een wel heel bijzonder project: een nieuw kantoorpand waar we ook zelf naartoe verhuizen! De locatie is op het bedrijventerrein Haarrijn, direct naast de A2 en in de mooie groene omgeving van de Haarrijnseplas. Hier bouwen we in samenwerking met HOH Architecten een modern pand: niet alleen wat betreft het aanzicht, maar ook door het energieneutraal te maken.

Begin mei is het grote moment daar: dan gaat de bouw van start. Rond november vindt de afronding plaats, en verhuizen we nog voor het eind van het jaar naar onze nieuwe kantoorplek. Een mooi vooruitzicht! We komen er niet alleen te zitten: in totaal bouwen we elf kantoorunits in het pand, waarin zich ook andere bedrijven vestigen.

Per unit is er 180 vierkante meter aan ruimte. Een flink oppervlakte, met meer dan genoeg ruimte voor werkplekken, vergaderzalen en opslag. In totaal komt het neer op een pand van zo’n 2.000 vierkante meter, dat we geheel gasloos maken. Met een warmtepomp wordt lucht omgezet in warmte in het water: zo verwarmen we het gebouw. Daarbij komen er zo’n twintig zonnepanelen op het dak, die het pand bijna energieneutraal maken. Kortom: we maken een duurzaam pand, dat nog een behoorlijke tijd meekan in de toekomst.

Ook de bouwstijl draagt daaraan bij: we kiezen voor een moderne en strakke uitstraling. Het pand wordt volledig zwart, met een zwarte gevelbekleding en zwarte aluminium kozijnen. We werken met grote ramen, om te zorgen voor veel lichtinval – wel zo prettig in een werkomgeving. Wat betreft het interieur binnenshuis bieden we in ieder geval een casco oplevering, en helpen we graag met inbouwpakketten. Voor de inrichting van de units voor HLE Bouw hebben we de eerste plannen al uitgewerkt. Daarover later meer, via de blogs houden we u op de hoogte!

Update: inmiddels is dit project voltooid! Lees meer – Afgerond: nieuw kantoorpand op bedrijventerrein Haarrijn.