MENU

ParticulierBent u van plan om uw woning te verbouwen of de badkamer te vernieuwen? Of droomt u al jaren van die grote zolderkamer met brede dakkapellen? Heeft u wellicht een kavel, waarop u een nieuwe woning wilt gaan neerzetten?

HLE is dan de juiste partner! Wij helpen u van A tot en met Z. Zowel bij het onderhoud van, het verbouwen van of het ontwerpen tot en met bouwen van een woning.

En daarbij komen wij met passende oplossingen. Want tijdens een verbouwing is het voor u belangrijk dat u overal gebruik van kunt blijven maken. En wanneer u een nieuwe woning bouwt, dan heeft u baat bij een voorspoedige bouw en een snelle oplevering.

HLE maakt altijd samen met u de planning om te bekijken hoe het project zo goed mogelijk aangepakt kan worden. Dat houdt in dat we flexibel zijn en onze afspraken nakomen. Wij calculeren uw project zo scherp mogelijk en zoeken naar oplossingen voor ieder budget.


Kunnen wij met u meedenken?
Neem dan contact op.

Onze projecten

Villa Amersfoort
Nieuwbouw van een prachtige villa in Amersfoort
Woonboerderij Amersfoort
Verbouwing en restauratie prachtige boerderij


Verder praten?

HLE Bouw denkt graag mee over uw project. Neem contact met ons op: bel ons op of kom langs in Utrecht. Wij kunnen u, indien gewenst, vrijblijvend een idee en offerte toesturen.