MENU
Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

HLE Bouw kijkt verder dan de basics van het bouwen. De toekomst verliezen we niet uit het oog: we proberen een zo positief mogelijke milieubijdrage te leveren. Ook onze omgeving vinden we belangrijk: HLE Bouw is maatschappelijk betrokken bij verschillende mensen en organisaties om zich heen. Wat we doen om ons steentje bij te dragen? Lees het hieronder.

Een eerlijke verdeling


HLE Bouw breekt met het stereotype dat de bouwwereld alleen voor mannen is bestemd. In ons kernteam zijn er zowel mannen als vrouwen te vinden. Wel zo belangrijk om te zorgen voor een gezonde balans in het bedrijf. Zoals uit onderzoek is gebleken, verbeteren presentaties aanzienlijk wanneer er wordt gewerkt met een gemengd team. Dat zien we natuurlijk graag bij HLE Bouw!

Een kans voor jonge bouwers


HLE Bouw is een erkend leerbedrijf: een titel om trots op te zijn. Dit houdt in dat we mbo-studenten in ons bedrijf de kans geven om praktijkervaring op te doen. Zo draaien onze stagiairs mee op ons kantoor om kennis te ontwikkelen. We leren ze: hoe gaat het er in de bouw nu echt aan toe? Hiermee bieden we ze een toekomstperspectief in dit mooie vakmanschap. Tegelijkertijd genieten wij van hun vernieuwende visie - een belangrijke wisselwerking.


Groen ondernemen


Aan onze opdrachtgever Metaal Kathedraal deden wij het sedumdak cadeau: een groendak met rots- en vetplanten. Een ideale bijdrage aan een groenere stad, alsmede een pracht voor het oog. De planten veranderen door de seizoenen heen van kleur: van groen tot rood en terug. Het dak past uitstekend bij het karakter van de Metaal Kathedraal, een ecologische culturele broedplaats en autonome werkplaats voor kunstenaars in Utrecht.


Een strak balletje slaan


Sport en beweging zijn naar ons idee van groot belang voor een gezonde samenleving. Daarom is HLE Bouw de hoofdsponsor van tennisvereniging S.V. PVDV. En PVDV vinden wij natuurlijk de mooiste en leukste tennisclub van Utrecht.


Doelpunt na doelpunt


Niet alleen het tennisspel, maar ook de voetbalwereld dragen wij een warm hart toe. HLE Bouw sponsort dan ook het beste herenteam van voetbalvereniging TOV Baarn.